Natrag
24.4.2019 10:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIJEĆE EU U DUBROVNIKU ‘Naši turisti prepoznaju sigurnost’

6.11.2018 @ 21:30 Dulist Grad
4;4

Podijelite:

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković sudjelovao je u otvorenju Parlamentarne konferencije ”Izgradnja demokratske sigurnosti na Sredozemlju: zajednički izazovi i odgovornosti”, koja se u organizaciji Vijeća Europe 6. studenog održava u Dubrovniku, u okviru predsjedanja Republike Hrvatske Odborom ministara Vijeća Europe.

Konferenciju je otvorio predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković, uz potpredsjednicu Vlade RH i ministricu vanjskih i europskih poslova Mariju Pejčinović Burić i voditeljicu Izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe Sanju Puticu, a uvodne govore održali su predsjednica Parlamentarne skupštine Liliane Maury Pasquier i dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

”Ovo je svakako najbolje mjesto na kojem se može govoriti o budućnosti demokracije, o ljudskim pravima i drugim važnim pitanjima današnjice. Jedno od važnih pitanja ovog područja je sigurnost i to je nešto što prepoznaju i naši turisti i zato smo zainteresirani i za pitanja sigurnosti u budućnosti”, istaknuo je gradonačelnik Franković u uvodnom obraćanju.

Pozvao je visoke uzvanike da obiđu i bogate povijesne znamenitosti svog grada domaćina Dubrovnika, kojeg je nazvao i kolijevkom diplomacije.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana