Natrag
15.2.2019 22:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vido Bogdanović se (opet) aktivirao!

6.12.2012 @ 13:54 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Vido Bogdanović is back! Srećom, samo u virtualnom svijetu.

Naime, bivši dubrovački gradonačelnik i nesuđeni upravitelj zaklade Blaga djela pred nekoliko dana opet je osjetio poriv za literarnim izražavanjem na svom internetskom dnevniku. Tako je 29. studenog napisao svojevrsni osvrt na aktualnu situaciju u državi, padu proizvodnje, rastu nezaposlenosti, izostanku investicija.

Začudo, ni riječi o Dubrovniku, krizi vlasti, odnosima Vlahušića s Vićanom i SDP-om, ni riječi o oporbi, HDZ-u, Gradskom vijeću, 54 točke dnevnog reda, prijedlogu Proračuna od gotovo 450 milijuna kuna, ni riječi o novoj tvrtci gradonačelnika Vlahušića Dubrovački apartmani i sobe d.o.o., subvencioniranju zrakoplovnih karata za Zagreb, ravnateljima ustanova u kulturi…

Bivši gradonačelnik se očito zasitio lokalnih tema, ili možda tek čeka da se situacija na političkoj sceni malo 'raskjara', što bi se moglo dogoditi već i tijekom mjeseca prosinca.

U svakom slučaju, zanimljivo je vidjeti jednog političkog umirovljenika kako se opet aktivira, pa makar i u virtualnom svijetu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana