Politika

VIDO BOGDANOVIĆ OGORČEN ‘Napuštate nešto što ne postoji! HSS ste ugasili svojim političkim ponašanjem’

VIDO BOGDANOVIĆ OGORČEN 'Napuštate nešto što ne postoji! HSS ste ugasili svojim političkim ponašanjem'

Zanimljivo… Koje to vrijednosti dijelite s dosadašnjim koalicijskim partnerima pa ne možete prihvatiti odluku Glavnog odbora stranke? Je li to unutarstranačka i međustranačka korupcija?

Je li to stranačko i međustranačko ‘uhljebarstvo’? Je li to partijsko kadroviranje? Je li to gotovo potpuno gašenje Haesesa na nacionalnoj razini? – na svom je Facebook profilu zapisao jučer komentar Vido Bogdanović, nekadašnji gradonačelnik Dubrovnika, ogorčen objavom HSS-a u kojoj navode ‘masovni’ izlazak članova iz stranke.

Prenosimo njegov komentar u cijelosti:
Ajde prestanite govoriti o osobnom ‘demokršćanskom’ karakteru, mali smo grad, svi se znamo. S političkom varalicom Željkom Ragužem ste gotovo uništili HSS u Dubrovniku i sad, gle čuda, napuštate ga. Ma što vi to napuštate? Napuštate nešto što ne postoji! HSS ste ugasili svojim političkim ponašanjem, a sad prigovarate Glavnom odboru stranke. Jeste li vi normalni?

Podvijete repove i nestanite ispod svetog znamenja stranke pa se pogledajte u zrcalo i pitajte se, što smo to učinili od Haesesa u Dubrovniku. Stranke koja je 1997. u vrijeme dok je FT još vrlo aktivno igro tenis, a njegovi lokalni pijuni razarali Grad i županiju, stranke koja je u to mračno doba u Dubrovniku osvojila vlast korumpiranoj i lopovskoj organizaciji usprkos. I sad ste užasnuti što novoizabrani predsjednik i Glavni odbor imaju snage i odlučnosti odmaknuti se od zla, od zla s kojim vi dijelite iste vrijednosti. Vi možda dijelite, ali Radićev HSS ne dijeli, ja ne dijelim ……

I nemojte mi pričat o obitelji. Usuđujete li se reći da sam ja protiv obitelji? Pričate o domu? Hoćete reć da sam protiv doma? Vi ste za Domovinu! Usuđujete li se reć ko Vaš donedavni vođa crni Marko da sam ja protiv Domovine? Vi ste gospođo i gospodo obične političke ništarije koje sa seljačkom politikom Stjepana Radića nemate ništa, a stranka vam je poslužila tek kao leteći tapit da se vinete do nezasluženih pozicija na kojima vas uglavnom plaća narod, da narod, i radnici i seljaci!”

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist