Natrag
20.3.2019 09:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO/FOTO VESELA DRUŽINA U TOČIONIKU Proljetni đir do Milana u Dubokoj dolini

20.4.2017 @ 22:30 Dulist dulist IN
29;29

Podijelite:

Kao po nekoj tradiciji i ovih proljetnih sunčanih, a opet pomalo hladnih dana, iz Grada i okolnih kvartova i općina do Dubrovačkog primorja i prelijepog skrivenog mjesta Točionik, gdje zadnjih godina svoj mir pronalazi znani nam Milan Jejina, krenula je u đir vesela i dobro nam znana družina njegovih prijatelja.

Uz ugodan zrak, odmor od gradskih gužvi i ugodno druženje s Milanom, razlog ovog proljetnog đira svakako su i prelijepi Milanovi konji, svakako najveća atrakcija mali poni, kobilica Sara, nešto veća prelijepa kobila Cony i njeno malo ždrijebe staro tek 15 – tak dana, mali Aron.

Naravno, uz lijepe konje glavna atrakcija bio je znani nam Bobo zvani Bobinjo, koji je jedini imao hrabrosti kao pravi kauboj uzjahati malu kobilu Saru, a kako im je oboma bilo najbolje pogledati video zapis, kojeg je učinio znani meštar od filma Miro Bronzić.

Lijepo i ugodno mjesto, koje je takvim zadnjih godina učinio Milan, koje već posjećuju i mnogi roditelji sa djecom, kao i poneke grupice maldih, a evo i njegovi prijatelji sada već redovno.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana