DuList IN

VIDEO Večer druženja i zabave čuvara dubrovačke povijesti

Gotovo 200 članova i prijatelja Facebook grupe Dubrovnik nekad okupilo se ove subote na još jednom, četvrtom po redu zajedničkom druženju.
Ove godine put ih je nanio u restoran Kantenari u Uvali Lapad, a prema najavama očekuje se spektakularna večer puna smijeha, dobre zabave i naravno pjesme uz Buca, Srđana i Vukana te Lapadske tratinčice, ali i gospara Iva Batričevića, administratora i jednog od osnivača grupe te druge članove.

Treba podsjetiti kako je ova vrijedna i povijesti grada posvećena grupa osnovana u siječnju 2012. godine, a kroz sedam godina i sedam mjeseci rada je kroz 93 albuma postavljeno oko 34 tisuće fotografija. Grupa ima 2 378 članova, a kako je izjavio gospar Batričević, kroz godine je odbijeno više od 15 tisuća zahtjeva za članstvo.

-Ponosimo se što u našoj grupi nema politike. Bavimo se proučavanjem i ponavljanjem onoga što znamo o povijesti našeg lijepog Grada, a nekad se osvrnemo na sve teži život u Gradu te smo osjetljivi na kulturocid i ekocid koji nam se nažalost svaki dan događa – rekao je Batričević, koji je uz Ljuba Milinkovića administrator i osnivač ove grupe.

Tijekom ovih godina grupa je imala preko 35 stručnih druženja, posjeta tematskim izložbama, a tu su i brojni izleti kroz Primorje, Župu i Konavle te naravno unutar zidina.
Uz dobru zabavu do sitnih noćnih sati te iće i piće, noć pred njima donijet će i mnoga iznenađenja, a mi im svima želimo još puno ovakvih druženja.

Pročitajte još

IGRE U DOBA KORONE Situacija nije bajna, program će biti izmijenjen. Koliko, još ne znamo

Dulist

IVAN JELČIĆ Svi ćemo se nečega morati odreći. Možda je vrijeme da se sada izbriše dio dugova

Leona Rašica

#OSTANIDOMA Lukrecija je osmislila novi trening, potrebna su vam dva ručnika!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija