Natrag
18.7.2018 08:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO „Pronađi družinu koja te potiče i inspirira“

19.12.2014 @ 6:50 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

U sklopu projekta ‘Rodno ravnopravan utjecaj u lokalnim zajednicama’ objavljen je video spot s porukom ‘Pronađi družinu koja te potiče i inspirira’ čiji je cilj povećanje vrednovanja i prepoznavanja važnosti rada organizacija civilnog društva te povećanje njihovog utjecaja u lokalnim zajednicama.

Projekt provodi pet udruga iz pet različitih županija, gdje su ključni akteri i motivatori mladih žena: K-Zona (Zagreb), Pobjede (Osijek), LORI (Rijeka), Bonsai (Dubrovnik) i Udruga Zora (Čakovec).

Spot poziva na građansku solidarnost i uključenje građana i građanki u rad udruga u svojoj lokalnoj zajednici u području djelovanja koji im je interesno najbliži i najzanimljiviji.

Paralelno s ovom porukom na nacionalnoj razini, partnerske udruge su snimile i svoje video spotove vezano za lokalne kampanje u svojem području djelovanja – ravnopravnost spolova, LGBT prava, promicanje nezavisnih medija, volonterstva i prava životinja.

Udruge Zora i Bonsai promoviraju svoj rad i usluge, Udruga Pobjede lobira kako bi i Grad Osijek postao jedan od hrvatskih gradova koji neće podupirati rad skloništa koja usmrćuju pse, K-zona se bavi pokretanjem rodno osviještenog dnevnog boravka na zagrebačkoj Trešnjevci, a udruga LORI pokazala je svojim video spotom različite životne scenarije društva ovisno o prisutnosti diskriminacije ili podrške LGBT osobama u društvu.

Sve partnerske udruge na projektu ‘Rodno ravnopravan utjecaj u lokalnim zajednicama’ pozivaju građane i građanke da se pridruže organizacijama civilnog društva u stvaranju pozitivnih društvenih promjena.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana