DuList IN

VIDEO Otvoren prvi ‘Advent u Župi’!

Prvi ‘Advent u Župi’ svečano je otvoren ovog petka nastupom mažoretki i Limene glazbe Župe dubrovačke. Uveselili su sve prisutne, pogotovo brojne mališane koji su na otvorenje došli s roditeljima.

Prođirali smo i kućicama koje su postavljene u sklopu ‘Adventa u Župi’. Grill kobasica košta 20 kuna, a u kombinaciji s kiselim kupusom 25 kuna. Istu cijenu platit ćete za kuhanu domaću kobasicu. Ćevapi u somunu i kajmak platit ćete 35 kuna, dok ćete grah, odnosno gulaš platiti 35 kuna, a bakalar također 35 kuna. Kuhano vino košta 20 kuna, a kuhani gin pet kuna više. Prikle se kreću po cijeni od 15 kuna. Cijena hamburgera je 20 kuna, cheesburgera 25 kuna, dok bacon burger košta 30 kuna.

Tijekom trajanja Adventa očekuje se bogati program koji će obuhvatiti niz događanja kulturnog i zabavnog karaktera, a već večeras nastupit će i Kvartet Jakov Handabaka te DJ Slim & Željko Barač.

 

Pročitajte još

FOTOGALERIJA Lijep dan za šetnju i ćakulu

Dulist.hr

OBNAVLJA SE BOTANIČKI VRT Na Lokrum se vraćaju agrumi i staklenik

Maria Prkut

ISTRAGA U TIJEKU Netko je ukrao DORH-ove laptope na sudu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija