Grad

VIDEO Kako je prosvjed Ugasi motor! ‘odjeknuo’ u Dubrovniku i okolici

VIDEO Kako je prosvjed Ugasi motor! 'odjeknuo' u Dubrovniku i okolici

Točno u 17 sati diljem Hrvatske na deset je minuta trebao biti zaustavljen promet u znak prosvjeda protiv visokih cijena goriva.

I dok je to u nekim gradovima građanima pošlo za rukom, u Dubrovniku čini se nitko nije ‘trepnuo okom’. Tako je u 17 sati bilo i na magistrali u Kuparima, gdje se normalno prometovalo. Nikakve prosvjedne aktivnosti nismo uspjeli zabilježiti ni u pojedinim dijelovima grada.

Akciju je potaknula građanska inicijativa Stop rastu cijena goriva koja je htjela da se zaustavljanjem prometa na 10 minuta pošalje poruka Vladi da su nameti na gorivo previsoki s nadom kako će se cijene goriva smanjiti.

Kad je Dubrovniku u pitanju, mnogi su se tijekom jučerašnjeg potpunog kolapsa u prometu šalili kako smo s prosvjedom uranili jedan dan. Možda je mnogima jučer zastoj prisjeo pa se danas nisu htjeli priključiti blokadi ili je pak riječ o onoj poznatoj dubrovačkoj nezainteresiranosti kako su prosvjedi u pitanju.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović