AktualnoUrednički izbor

[VIDEO] KAKAV PROPUST Promoviraju Crnu Goru kadrovima iz Dubrovnika!

[VIDEO] KAKAV PROPUST Promoviraju Crnu Goru kadrovima iz Dubrovnika!

Nevjerojatan propust napravila je kineska medijska kuća China Global Television Network (CGTN) u prilogu o Crnoj Gori kao prvoj europskoj korona free državi. Tako je CGTN Europe napravio prilog o tome, ali dobrim dijelom s kadrovima Dubrovnika!
Upozorili su ih na to i kroz komentare na društvenim mrežama. ‘Zašto promovirate Crnu Goru kadrovima iz Hrvatske. To su kadrovi Dubrovnika.’, napisao je jedan Facebook korisnik te nastavio:
-Budite ozbiljni!!! Na početku je moguće vidjeti sliku nevjerojatnog grada…. ali to je Stradun ulica u Dubrovniku!!! A video prikazuje puno puta luku Dubrovnik pa i šire!! U videu je moguće vidjeti hrvatsku zastavu!!! – napisao je dalje. Nakon što mu je na to drugi korisnik odgovorio kako pretpostavlja da nikad nije bio u Crnoj Gori jer izgleda kao Dubrovnik, napisao je:
-Nije stvar u tome jesmo li ti ili ja bili u Dubrovniku / Crnoj Gori. Poanta je da vlada Crne Gore pravi publicitet koristeći mjesta koja ne postoje u njihovim granicama! Lažu!! – kategoričan je bio.

Nakon njegovih komentara mnogi su se zapitali kako se ovakva greška potkrala – slučajno ili namjerno? Je li netko stranu TV ekipu namjerno uputio u naš grad kako bi se crnogorsko priobalje promoviralo kadrovima Dubrovnika?

Pročitajte još

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist