Sport

VIDEO Hezonjin rekord NBA karijere – 28 koševa!

VIDEO Hezonjin rekord NBA karijere - 28 koševa!

Mario Hezonja odigrao je najbolju utakmicu u NBA karijeri u gostujućem porazu njegovog Orlando Magica protiv Detroit Pistonsa (110:114). Dubrovčanin je ubacio 28 koševa, čime je oborio svoj stari rekord iz ožujka 2016. od 21 postignutog koša.

Dubrovčanin je već četvrtu utakmicu zaredom bio u početnoj petorci momčadi s Floride, u kojoj je poduža lista ozlijeđenih, a na parketu je proveo 31 minutu. Već u prvoj četvrtini zabio je 11 koševa, a do kraja meča uspio je zabiti čak 8 trica iz 12 pokušaja te je bio jedan od ključnih igrača u sustizanju prednosti Pistonsa (serija 19:0). Pogodio je Hezonja i dvije ‘dvice’ te zabilježio šest skokova, dva dodavanja te tri izgubljene i ukradene lopte. Na kraju bio je najbolji strijelac svoje momčadi te utakmice.

Od njegovih suigrača još su se istakli Crnogorac Vučević s 24 koša, Simmons s 23 ,Payton s 15 te Augustin s 12, dok su u redovima pobjednika najbolji bili Bullock s 20 koševa, Tolliver, Jackson i Harris sa 17, Drummond s 12 te Galloway s 11.

Magic s omjerom 11-20 drži 12. mjesto na ljestvici Istočne konferencije (osmoplasirani Washington je na 16-14), a idući susret igra 20. prosinca kod Chicago Bullsa.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist