Sport

VIDEO Hezonja opet sjajan, izludio i velikog LeBrona!

VIDEO Hezonja opet sjajan, izludio i velikog LeBrona!

Mario Hezonja odigrao je još jednu odličnu utakmicu za Orlando Magic, ovaj put u domaćoj pobjedi 116:98 protiv Cleveland Cavaliersa.

Naime, samo dan nakon što je u pobjedi u derbiju Floride predvodio svoj klub kao prvi strijelac (20 koševa), Dubrovčanin je za 25 minuta i 46 sekundi provedenih na parketu protiv viceprvaka lige zabio 10 koševa uz šut iz igre 4-9, a za ‘tricu’ 2-5. Uz to je ostvario šest skokova te dva dodavanja.

Posebno je ostao primjećen njegov ‘coast-2-coast’ prodor s početka utakmice, gdje je ‘prevario’ LeBron Jamesa i postigao koš.

Inače, Magic je na poluvremenu imao zaostatak od 21 koša, ali je raspoloženi Hezonjin suigrač Jonathon Simmons odigrao sjajnu rolu s 34 koša, od čega čak 22 u trećoj četvrtini. Fournier je dodao 19 koševa te šest skokova, Biyombo 11 koševa uz 8 skokova, a Payton 10 koševa te 8 dodavanja. S druge strane LeBron James zabilježio je učinak od 25 koševa, 10 skokova te pet dodavanja. Magic je Cavalierse u druge dvije četvrtine nadigrao s 41:22 te 24:9!

Orlando Magic s omjerom 17-36 drži 13. mjesto Istočne konferencije, a idući susret opet igra u svom Amway centru protiv Atlanta Hawksa.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist