Kultura

VIDEO / FOTO ‘ŽIVOT JE LIJEP’ Učenici Umjetničke škole zapjevali na Otvorenom satu

U sklopu projekta stručne službe Umjetničke škole Luke Sokročevića održan je ovoga petka ‘Otvoreni sat’, u sklopu petog sata, odnosno prva proba Zbora radosti škole.

Cilj Otvorenog sata i Zbora radosti UŠLS Dubrovnik je predstaviti se, družiti se, uvećati količinu Radosti u svima nama i prenijeti je u naša profesionalna i privatna druženja, naše odnose i naš život… – kazali su nam u svom pozivu i dodali kako su pozvani sudjelovati svi oni koji ‘žele i vole pjevati’.

Sat se održao u đardinu škole, ispod Volta, a trajao je 45 minuta. Plan rada za prvi sat bio je izvesti pjesmu ‘Život je lijep’, od maestra Đela Jusića, a voditeljica je diplomirana pijanistica, skladateljica, vizualna umjetnica, suosnivačica Glazbene radionice Sorgo, prof. Marija Grazio, koja je učenike upjevala uz ukulele.

inače, svaki sat vodit će drugi profesor, a za ideju i organizaciju zaslužna je stručna suradnica i pedagoginja škole, Ivana Penjak Kasavica.

Pročitajte još

HRVATSKA KOMORA ARHITEKATA ‘Mjera’ je najbolji konceptualni pothvat

Dulist

KATE KAPURALICA Ivica Kunčević logičan je izbor u antologijskom nizu legendarne predstave

Dulist.hr

U ČAST AKADEMIKU VEKARIĆU Predstavljanje zbornika radova ‘Dubrovnik u hrvatskoj povijesti’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija