Sport

VIDEO / FOTO / LUŽNJIKI GORI, GORI I GRAD! Prvi put u povijesti Hrvatska je u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva!

VIDEO / FOTO / LUŽNJIKI GORI, GORI I GRAD! Prvi put u povijesti Hrvatska je u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva!

Ivan Perišić u 68′, potom Mario Mandžukić u 109′, odnosno u produžecima – Hrvatska je večeras svladala Englesku 2:1 i plasirala se u samo finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji!

Obje repreznetacije borile su se do kraja, a niz golova otvorio je već u prvoj minuti Kieran Trippier za Englesku, da bi naša dva reprezentativca ‘izravnala račune’. Internet je eksplodirao!

 

 

Inače, ovo je, dosad, bila najvažnija utakmica za Hrvatsku u posljednjih dvadeset godina, koliko je prošlo od posljednjeg plasiranja u polufinale. Reprezentaciju sad čeka Francuska, koja je jučer svladala Belgiju. Utakmica finala odigrat će se u nedjelju, 15. srpnja, u 17 sati, a i ovoga puta slavimo uz naše sjajne Vatrene!

 

 

Deset tisuća navijača iz Hrvatske, od toga puno njih i iz Dubrovnika, bodrilo je reprezentaciju u sastavu Subašić, Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić, Brozović, Modrić, Rakitić, Perišić (1), Rebić, Mandžukić (1). Momci, svaka čast!
Inače, ovo je osmi susret dvaju reprezentacija, a zadnji put Hrvatska je pobijedila 2007. godine, rezultatom 3:2. Statistički gledano, Vatreni su dosad osvojili više trofeja i Liga prvaka nego Englezi – njih dvanaest je sudjelovalo na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a Englezi pet.

A ovako je to izgledalo u Uvali Lapad:

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist