Natrag
22.4.2019 08:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vicelić: “Jolie i Pitt najavili posjet Grad”

15.2.2012 @ 15:28 Baldo Marunčić dulist IN
4;4

Podijelite:

– Angelina i Brad oduševljeni su Dubrovnikom, posebno Brad koji je već bio u Gradu. Najavili su svoj posjet vrlo skoro – kazala je za duList Nikolina Vicelić koja je sudjelovala na premijernoj projekciji filma Angeline Jolie u olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu.

– Projekciji njenog filma "U zemlji krvi i meda" nazočilo je sedam tisuća ljudi, koji su na kraju projekcije ustali i zapljeskali, te time Angelini Jolie znakovito pokazali što misle o filmu – kaže Vicelić, koja je cijeli događaj prenosila na svoj Twitter profil.

Dodaje kako je svojim fascinantnim i emotivnim filmom Jolie iskazala čvrst stav prema ratu u Bosni.

– Angelina je topla i draga, ali i vrlo spontana osoba. Bila je riječ o kratkom susretu, a imali smo priliku darovati im poklone vezane za Dubrovnik – ističe Nikolina Vicelić.

Slavni par poznatiji pod kovanicom "Brangelina" nakon Sarajeva posjetit će Zagreb, gdje će također biti održana premijera filma.

DuList zahvaljuje gospođi Vicelić na preuzetim fotografijama.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana