Natrag
23.4.2019 20:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

VESLANJE/KUP DALMACIJE Sjajni rezultati Neptunaša, Kukuljica zlatni

2.4.2017 @ 12:49 Dulist Sport

Podijelite:

Prva regata Kupa Dalmacije u Splitu održana je ove subote, 1. travnja na regatnoj stazi Spinut, na kojoj je nastupilo 14 posada VK Neptun u svim dobnim kategorijama.

Regata je, javljaju iz kluba, održana po laganom jugu, koje nije smetalo odvijanju same regate. Start na 200 metara je bio ispod Marjana, a cilj u Spinutskoj lučici, ispod Poljuda.

Za napomenut je da se ova regata trebala održati prije 21 dan, ali je zbog lošeg vremena bila odgođena za prvi dan travnja.

Neptunaši su ukupno osvojili sedam medalja, a najbolji rezultat napravio je Pero Kukuljica osvojivši zlatnu medalju (samac – juniori B, I posada). Srebrom se okitio Mato Tikvica (skif – juniori A), a brončane medalje osvojili su Vlaho Đivanović (skif – juniori B, II posada), Vesna Vukorepa (skif – juniorke B, Toni Crnjak (skif – seniori), Lovro Čondrić i Renato Špilar (dvojac na pariće – juniori A, I posada) te Filip Šiljeg i Luka Grubišić (dvojac na pariće – juniori A, II posada.

Slijedeća regata Kupa Dalmacije, treća po redu će se održati 22. travnja na regatnoj stazi u Rijeci dubrovačkoj, u organizaciji VK „Neptuna“.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana