Natrag
22.3.2019 15:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

Veljko Ostojić otvara radove na župskim hotelima

10.12.2012 @ 18:52 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Ministar turizma Veljko Ostojić će, u pratnji tajnika Kabineta Bernarda Zenzerovića, u utorak će, službeno boraviti u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

U prijepodnevnim ministar će se susresti s predstavnicima hotelske grupacije Jadranski luksuzni hoteli, a potom i sa županom Dubrovačko-neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem, predstavnicima županijske turističke zajednice i Regionalne razvojne agencije DUNEA, s kojima će razgovarati o turističkim projektima i investicijama od strateškog interesa za županiju.
 
U 12 sati ministar će biti prisutan na svečanom obilježavanju početka radova na projektu Hoteli Dubrovačka rivijera, prilikom čega će biti predstavljeni investicijski projekti hotelske tvrtke HUP Zagreb. Svečanost će biti održana u Hotelu Astarea u Mlinima, u dvorani Beterina.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana