Natrag
22.4.2018 06:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Veliko priznanje za Zračnu luku Dubrovnik!

27.6.2012 @ 18:51 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Veliko priznanje sletjelo je u Zračnu luku Dubrovnik! Zračna luka dobitnica je posebnog priznanja Vijeća europskih zračnih luka za sveukupna postignuća u 2011. godini. Nagradu je u na godišnjoj skupštini Vijeća u Madridu primio direktor Roko Tolić.

Uz ovu iznimno značajnu nagradu, Zračna luka osvojila je i nagradu za drugu najbolju europsku zračnu luku u kategoriji do 5 milijuna putnika, odmah iza London City Airporta.

– Riječ je o iznimno vrijednom priznanju i nagradi za zračnu luku. Posebna je vrijednost u činjenici da ju je dodijelila struka. Motivirani smo da već u idućoj prilici napravimo skalin više i zauzmemo prvo mjesto. Ponosni smo i želim zahvaliti svim radnicima i menadžmentu. Ne treba govoriti kolika je ovo promocija Hrvatske – kazao je za duList direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić, dodavši kako je primio čestitku i od ministra Hajdaša Dončića.

Ovaj tjedan održana je i Skupština Zračne luke Dubrovnik, kojoj je predsjedao ministar Hajdaš Dončić, a na kojoj je prihvaćeno izvješće za 2011. godinu, kao plan poslovanja za 2012. godinu. Direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić na Skupštini je dobio punu podršku u daljnjem radu.

Podsjetimo, Zračna luka Dubrovnik 12. svibnja dobila je i priznanje Dubrovačko-neretvanske županije za iznimna postignuća u 2011. godini.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana