DuList IN

VELIK INTERES Za koncert Josipe Lisac ostalo tek 50 ulaznica!

VELIK INTERES Za koncert Josipe Lisac ostalo tek 50 ulaznica!

Najveća hrvatska glazbena umjetnica Josipa Lisac, praćena svojim sjajnim peteročlanim bendom, nastupa večeras od 21.30 u Parku Orsula.

Ogroman interes publike rezultirao je sjajnom pretprodajom, pa će posljednjih 50 ulaznica biti dostupno na ulazu u park.

Nakon nezaboravne 2013. godine u kojoj se obilježilo četiri desetljeća života albuma “Dnevnik jedne ljubavi” Josipa niti u 2014. ne pokazuje znakove usporavanja. Štoviše, koncertne i diskografske aktivnosti nastavljene su jednakim tempom.

Publika će upravo večeras imati jedinstvenu priliku uživati u Josipinom koncertu na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u našoj regiji. “Dok razmišljam o nama”, “Na na na na”, “Vjerujem ti sve”, “Magla”, “O jednoj mladosti”, “Hir, hir, hir”, “Ležaj od suza”, “Danas sam luda”, “Ja bolujem” i mnoge druge zavladat će pozornicom parka Orsula na gotovo dva i pol sata koliko inače traju njezini koncerti.

Uz sliku Grada u pozadini ovaj standardni program kojeg naša poznata glazbenica izvodi sa svojim moćnim bendom u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Davor Črnigoj i Borna Šercar definitivno će dobiti dimenziju više.

Za onaj dodatan, posebniji “touch” pobrinut će se ekipa iz grupe Quasarr koja će gostovati u pjesmi “Ljubav” za koju su osvojili Porin za najbolju vokalnu suradnju na nedavno održanoj dodjeli naše diskografske nagrade. Popularni riječani sinoć su, zajedno s trio Punčke održali sjajan koncert u parku Orsula.

Ulaz u Orsulu bit će otvoren u 20 sati, a koncert počinje u 21.30 sati.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist