Sport

VEČERAS SVI NA MONTU Veliko finale turnira i besplatan koncert ‘Matka i Brane’

VEČERAS SVI NA MONTU Veliko finale turnira i besplatan koncert 'Matka i Brane'

Momčadi Rekreativci i Evo nas opet igrati će u finalu 1. Turnira na male barice ‘Montovjerna-Glavica 2018.’ koji se igra u organizaciji Udruge malonogometnih amatera grada Dubrovnika.

Rekreativci su u petak u polufinalnom dvoboju savladali Nuncu rezultatom 3:2. Regularni dio utakmice završio je bez pobjednika (0:0), a u ruletu penala John Daničić bio je neprecizan u petoj seriji, a Leo Bogdanović milimetarski precizan za veliko slavlje svoje momčadi i plasman u finale.

U drugom polufinalnom dvoboju sastali su se Konoba Maestral Ston i Evo nas opet. U vrlo izjednačenoj utakmici više uspjeha imali su igrači momčadi Evo nas opet koja je zahvaljujući pogotku Pera Ševa upisala minimalnu pobjedu.

LISTA STRIJELACA – Denis Hasanović (Nunca), Šime Popović (Evo nas opet), Ante Ivanišević (Konoba Maestral Ston) – 3 pogotka

Vrijedi spomenuti kako će se večeras oko 22 sata održati besplatan koncert ‘Matka i Brane’ kojeg Gradskom kotaru Montovjerna poklanjaju Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika! Koncert će započeti sukladno završetku dodjele medalja najboljim pojedincima i momčadima.

RASPORED FINALNOG DAN (Subota, 14. srpnja)
20:00 sati Konoba Maestral – Nunca (za treće mjesto)
21:00 sati Rekreativci – Evo nas opet (finale)
22:00 sati Besplatan koncert ‘Matko i Brane’

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist