Aktualno

Večeras prošećite green carpetom u Stonu!

Večeras prošećite green carpetom u Stonu!

Ceremonijom otvorenja večeras u 20 sati na pjaci ispred Kneževog dvora u Stonu danas počinje treće izdanje Kinookus Food Film Festivala.

Ceremoniji će u 19 sati prethoditi polaganje vijenca na spomen ploču gosparu Lukši Beritiću, koje će u ime Udruge Kinookus obaviti povjesničar umjetnosti Ivan Vigjen i koordinator Festivala Ivo Kara-Pešić.

Prije početka službenog programa koji je predviđen za 20 sati na pjaci ispred Kneževog dvora u Stonu, u samom prostoru Dvora bit će otvorena izložba fotografija s prve biciklističke đirate Ragusa-Ragusa-Ragusa, u organizaciji Udruge Čovjek na Zemlji.

Sukladno temeljnoj filozofiji Kinookus Food Film Festivala, svi gosti i posjetitelji moći će prošetati green carpetom od prirodne trave koji će biti postavljen na ulazu u otvoreno kino na glavnoj pjaci.

Kinookus FFF 2012, pod općom temom Energija hrane, otvorit će turski film "Nekoliko hrabrih ljudi". Nakon filma gosti i posjetitelji guštat će u delicijama stonskih i malostonskih ugostitelja uz pokoju čašicu izvrsnih vina pelješkog i konavoskog kraja.

Nakon zakuske, publiku očekuje jedinstveni glazbeni događaj, koncert dvije vrhunske dubrovačke glazbenice, jazz pjevačice Maje Grgić i violončelistice Mihaele Čuljak.

Iz Dubrovnika do Stona na otvorenje možete besplatno doći Kinobusom koji kreće s Pila u 18.30, a organiziran je i povratak za Dubrovnik po završetku programa.

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist