Aktualno

VEČERAS Predavanje o upravljanju gradovima s povijesnom baštinom

Društvo arhitekata Dubrovnik, Hrvatska komora arhitekata – Područni odbor Dubrovnik i Umjetnička galerija Dubrovnik pozivaju na predavanje ‘Suvremeni vs. povijesni grad – problematika planiranja i upravljanja gradova s povijesnom baštinom’ koje će u četvrtak, 28. ožujka u Galeriji Dulčić Masle Pulitika, Poljana Marina Držića 1 s početkom u 20 sati održati prof. dr. sc. Tihomir Jukić s Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Tema predavanja je planiranje grada i upravljanje gradom u funkciji održivog razvoja s konkretnim zaključcima za poboljšanje postojećeg stanja. Izlaganje obuhvaća raspravu, određivanje ciljeva i prijedlog mjera za poboljšanje stanja u povijesnim turističkim gradovima Hrvatske (Dubrovnik, Zadar, Split, Zagreb…), a sve kao polazište za izradu nove generacije urbanističkih planova.

Pročitajte još

71. IGRE Milanović stiže u Porat na Otvaranje

Dulist

Gradonačelnik s ugostiteljima o naplati javnih površina i poslovnih prostora

Dulist

SVEČANO OTVARANJE IGARA Ugostiteljski objekti rade dulje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija