Natrag
19.3.2019 20:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Večeras je Spektakulo!

16.7.2012 @ 11:45 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Na današnji dan, blagdan Gospe od Karmena, po tradiciji do koje se još uvijek drži, velika je festa puka Grada, Noć Porporele, u organizaciji istoimene i znane udruge.   

Uvodni događaj svakako će bit povorka veselih gusara s Porporele ulicama Grada, koja kreće negdje iza osam navečer od Karmena pored Dvora, kroz Široku i preko Straduna do Porporele. Povorku će predvodit novi Knez kojeg će danas izabrati Senat i Vijeće umoljenih Republike Porporela! Još uvijek se ne zna tko će nakon dvije godine vladanja zamijeniti Kneza Mark Engleza, ali od novog Kneza očekuje se puno toga i u njega puk ove male republike polaže velike nade.   

Nakon predstavljanja novog Kneza i njegova prvog obraćanja puku, oko 21 sat započinje velika festa, zabava puna plesa, pjesme i nagradnih igara, a po najavama vrhunac je točno u ponoć kada nastupa Porporela Sexy Show Band!

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana