Natrag
20.2.2019 14:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Večeras francuska triler drama ‘U kući’

16.7.2013 @ 14:03 Mia Njavro Kultura

Podijelite:

U sklopu filmskog programa 64. Dubrovačkih ljetnih igara bit će prikazana francuska triler drama "U kući“, večeras, 16. srpnja u 21:30 u ljetnom kinu Slavica.

Ova zanimljiva triler drama donosi niz neočekivanih situacija. Naime, šesnaestogodišnji Claude voajerski koristi ulaske u kuću školskog kolege kojem daje instrukcije kao inspiraciju za literarne sastave. Njegov profesor oduševljen je kvalitetom pisanja, ali Claudeov pristup izaziva seriju neočekivanih događaja. Film je režirao François Ozon, a  glume Kristin Scott Thomas, Fabrice Luchini, Emmanuelle Seigner i Ernst Umhauer.
Film „U kući“ dobitnik je nagrade Grand Prix u San Sebastianu te nagrade FIPRESCI u Torontu.
Ulaznice za sve filmske projekcije u sklopu 64. Dubrovačkih ljetnih igara dostupne su na blagajnama Igara u Festivalskoj palači i na Stradunu te na kino ulazima dva sata prije projekcije po cijeni od 30 kuna.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana