Zanimljivosti

VEĆ ŠESTU GODINU Valamar Riviera osigurava boravak potrebitoj djeci

2009 Mini Club Maro 1

Valamar Riviera već šestu godinu za redom raspisuje natječaj ‘Tisuću dana na Jadranskom moru’, kojim će donirati noćenja u okviru potpore projektima usmjerenima na rad s djecom. Osiguravanjem boravka na moru u jednom od svojih hotela, ljetovališta ili kampova, Valamar Riviera i ove godine pomaže djeci bez odgovarajuće obiteljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djeci s posebnim potrebama.

Natječaj je otvoren od 19. travnja do 3. svibnja 2019., a uvjeti natječaja i prijavnica mogu se preuzeti s web stranice Valamar Riviere. Sudionici natječaja mogu biti isključivo institucije, škole i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije 17. svibnja 2019. godine.

U proteklih pet godina donirano je više od 5 tisuća noćenja s uslugom pansiona, te je više od 2 tisuće djece i njihovih voditelja iz svih krajeva Hrvatske ljetovalo u Valamaru. Tako će i ove godine Valamar Riviera donirati ukupno tisuću noćenja u nekom od svojih 34 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta.

‘Tisuću dana na Jadranskom moru’ provodi se u okviru Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja ‘Veliko srce Valamara’ kroz koji Valamar Riviera aktivno i kontinuirano podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici, brine o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te doprinosi razvoju kulture uzajamnosti. Ujedno, Valamar Riviera je za program ‘Tisuću dana na Jadranskom moru’ nagrađena ‘Ponosom Hrvatske’ – prestižnom nagradom za humanitarna djela čije dobitnike biraju sami građani.

Izvor: Valamar Riviera

Pročitajte još

LIJEP OBIČAJ Luminacija u Rožatu ususret blagdanu Velike Gospe

Dulist

OČEKUJE SE 100 METEORA NA SAT Ne propustite ‘suze sv. Lovre’

Dulist

Jahta kojom legendarni košarkaš Magic Johnson krstari Jadranom uplovila u Korčulu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija