Koronavirus u HrvatskojSport

VAŽNE UPUTE ZA TRKAČE Du Motion odredio novi datum utrka

VAŽNE UPUTE ZA TRKAČE Du Motion odredio novi datum utrka

Nakon što je zbog mjera koje se provode usred pandemije koronavirusa otkazan i Du Motion Runner’s Day Dubrovnik, iz tima ove manifestacije objavili su novi datum održavanja utrka.

-Drage trkačice trkači, kao što smo već ranije objavili, zbog neizvjesnosti koju je donijela COVID-19 pandemija i mjera koje se trenutno poduzimaju u Hrvatskoj i svijetu, bili smo prisiljeni odgoditi ovogodišnje izdanje Du Motiona najavljeno za travanj u Dubrovniku. Novi datumi održavanja utrka su 26. i 27. rujna 2020. Svjesni smo da je odluka o odgađanju Du Motiona mnogima teško pala, ali smo vam pravovremenom reakcijom željeli omogućiti da reorganizirate svoj dolazak u Dubrovnik, unaprijed rezerviran smještaj, avionske karte…

Svi trkači koji su se registrirali za utrke 25. i 26. travnja automatski su prijavljeni za utrke u novom terminu 26. i 27. rujna, a sve informacije vezane uz promijenjene datume održavanja Du Motiona primit će putem e-maila.

Svima kojima novi termin ovogodišnjih utrka iz bilo kojeg razloga ne odgovara, nudimo mogućnost prebacivanja registracije u 2021. (24. i 25. travnja 2021.) ili bilo koju iduću godinu održavanja Du Motiona, kao i mogućnost prebacivanje registracije na druge trkače. O svim eventualnim promjenama kontaktirajte nas putem e-mail adrese info@du-motion.com.

Veliko vam hvala na brojnim izrazima podrške, strpljenju i razumijevanju koje ste pokazali u ovoj dosad nezabilježenoj situaciji.

Ovim putem želimo iskazati podršku cijeloj trkačkoj zajednici i kolegama organizatorima koji su, baš poput nas, bili prisiljeni otkazivati ili odgađati događaje nakon višemjesečnog mukotrpnog rada na pripremama. No, ponovit ćemo još jednom – zdravlje i sigurnost su iznad svega! Isključivo odgovornim ponašanjem i pridržavanjem uputa nadležnih tijela možemo doprinijeti zaustavljanju pandemije i ostavljanju ovih teških vremena iza nas.

Želimo zahvaliti i svim našim partnerima na izuzetnoj kooperativnosti i brzoj reakciji zahvaljujući kojima smo uspjeli dogovoriti novi termin održavanja.

Hvala vam svima još jednom od srca! Vi ste uistinu naši trkački heroji! Vidimo se ove jeseni u Dubrovniku! – istaknuli su iz Du Motion tima.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist