Koronavirus u Hrvatskoj

VAŽNA OBAVIJEST ZA STUDENTSKI DOM Želite pomoći u čišćenju i pripremi soba? Evo kome se javiti

VAŽNA OBAVIJEST ZA STUDENTSKI DOM Želite pomoći u čišćenju i pripremi soba? Evo kome se javiti

Od jutarnjih sati brojne tvrtke i servisi za čišćenje te njihovi zaposlenici, ali i čistačice te spremačice iz hotela vrijedno čiste Studentski dom te ga tako pripremaju za potencijalni prihvat osoba zaraženih koronavirusom, ali i onih s nešto slabijim simptomima. Ravnatelju Studentskog centra Marku Potrebici za pomoć oko čišćenja javljaju se i ostali naši sugrađani, stoga im je uputio na društvenim mrežama ovu objavu koju prenosimo u cijelosti.

-Pošto me veliki broj naših sugrađana kontaktirao, a i informacija se pojavila u raznim Viber grupama i Facebooku, radi pomoći pri čišćenju Studentskog doma, šaljem vam sljedeću uputu: Radi vaše sigurnosti nećemo dozvoliti prevelik broj ljudi u zgradi pa ćemo pustiti u zgradu samo one koje su se meni prijavili te koji imaju iskustva u čišćenju. Vi koji nemate iskustva u čišćenju ćete nam moći pomoći za koji dan kada budemo trebali pomoć oko unošenja kreveta i priprema soba. Najvažnija nam je sigurnost svakoga od vas pa vas molim nakon što se dogovorimo da se pridržavate sljedećih uputa:

– donesite svoje rukavice i zaštitnu masku,

Potrebno je sa sobom donijeti:

– metlu, usisivač ili moća,

-krpe za brisanje prozora i radnih površina,

Osigurali smo potrošni materijal.

Vaša sigurnost nam je na prvome mjestu pa nećemo dozvoliti bilo kakvu neorganiziranost i zaobiljaženja pravila ponašanja u ovoj kriznoj situaciji. Možete se prijaviti na 098243885 – napisao je u svoj objavi Marko Potrebica.

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist