Natrag
19.2.2019 22:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

VATERPOLO Nakon blagdana reprezentativci na pripremama u Zagrebu

29.12.2015 @ 7:27 Dulist Sport
5;5

Podijelite:

Hrvatski vaterpolski reprezentativci, nakon božićnih blagdana provedenih u krugu obitelji, okupili su se u Zagrebu na početku završnih priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo, koje se u Beogradu igra od 10. do 23. siječnja 2016.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija na zagrebačkim je pripremama ugostila reprezentaciju Mađarske, s kojom će ovog utorka, 29. prosinca u 20.30 sati, održati otvoreni trening – utakmicu na bazenu Mladosti.

– Što se tiče dijela priprema u Americi, moram iskazati zadovoljstvo; reprezentacija SAD-a bila je odličan sparing partner. U Zagrebu nam slijedi sparing s Mađarskom te turnir četiri reprezentacije u Dubrovniku. Mislim da smo u reprezentaciji Mađarske dobili vrlo dobrog sparing partnera. Očekujemo da će nam to biti dobra priprema za nadolazeće Prvenstvo u Beogradu – izjavio je izbornik Ivica Tucak te dodao:
– Ostali smo bez Paola Obradovića zbog ozljede koljena, Petar Muslim ima problema s ramenom, no drugih problema nema. Ne skrivamo ambicije biti u samom vrhu vaterpola. Odlazimo sa željom da odemo do kraja.

Na zagrebačke pripreme pozvani su: Josip Pavić, Marko Bijač, Ivan Marcelić, Damir Burić, Andro Bušlje, Marko Macan, Luka Lončar, Marino Čagalj, Boris Pavlović, Maro Joković, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić i Ante Vukičević. Stručni stožer čine Ivica Tucak, Pero Kuterovac, Damir Luketić, Damir Pezelj te doktor Boris Labar.

– Odličan osjećaj je što ćemo otvoriti Prvenstvo utakmicom protiv Srbije. Odlična su momčad, ali se nadam da ćemo im uzvratiti za posljednji poraz u finalu Svjetskog prvenstva u Kazanu. Znamo svoje kvalitete i nikoga se ne bojimo – izjavio je kapetan Josip Pavić o susretu s domaćinom nadolazećeg Europskog prvenstva.

Nakon zagrebačkih priprema, reprezentacija će početkom nove godine, od 4. do 6. siječnja u Dubrovniku igrati turnir na kojem će, osim Hrvatske, sudjelovati Brazil, Crna Gora i Njemačka. Hrvatska u Beograd putuje 8. siječnja iz Tivta, a 10. siječnja otvara Europsko prvenstvo u beogradskoj Kombank areni utakmicom protiv domaćina.

Na predstavljanju zagrebačkih priprema Hrvatske vaterpolske reprezentacije, glavni tajnik HVS-a Renato Živković i predsjednik Uprave tvrtke Narodne novine d.d., Davor Čović, potpisali su ugovor o sponzorstvu, čime je Hrvatska vaterpolska reprezentacija dobila novog respektabilnog partnera.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana