Sport

VATERPOLO Hrvatska optimistično očekuje Francuze

VATERPOLO Hrvatska optimistično očekuje Francuze

Hrvatska vaterpolska reprezentacija spremna je za utakmicu s Francuskom koja nas u 17.15 sati očekuje u beogradskoj Kombank areni. Jutro ususret utakmici vaterpolisti su iskoristili za dodatno punjenje baterija, svi su zdravi i jedva čekaju početak utakmice.

– Igramo vrlo važnu utakmicu protiv Francuske koju trebamo pobijediti iz razloga da bi nam osmina finala bila lakša. Francuzi nisu bezazlena ekipa, pogotovo nakon naše loše predstave prvog dana. Nadam se da ćemo danas igrati puno bolje i u tom slučaju naša pobjeda nebi trebala dolaziti u pitanje! – izjavio je reprezentativac Damir Burić.

– Nadamo se da ćemo se skupiti svi poslije onog velikog poraza protiv Srba i da ćemo danas pokazati da možemo dobro odigrati te da ćemo pobijediti Francusku. Prvo kolo smo ostavili iza sebe, nadamo se dobroj igri, pobjedi, a onda idemo iz utakmice u utakmicu. Nadam se da ćemo sve što smo radili kroz proteklo razdoblje pokazati u današnjoj utakmici te da krećemo s pobjedom. Što turnir bude odmicao dalje igrat ćemo sve bolje i bolje! – izjavio je Andro Bušlje.

Za Hrvatsku će protiv Francuske igrati: Josip Pavić, Marko Bijač, Damir Burić, Andro Bušlje, Marko Macan, Luka Lončar, Boris Pavlović, Maro Joković, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Luka Bukić i Ante Vukičević. Stručni stožer čine Ivica Tucak, Pero Kuterovac, Damir Luketić, dr. Boris Labar i Igor Pezelj.

Utakmica Hrvatska – Francuska u izravnom je TV prijenosu na HTV 4 u 17.15 sati. Iduću utakmicu u grupi B Hrvatska igra protiv protiv Malte u četvrtak, 14. siječnja u 9.30 sati.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist