DuList IN

Vanessa Radman: Ovo su mi najteži dani, treba mi mir

Vanessa Radman Zora dubrovačka

Vanessa Radman nije više dio ‘Zore dubrovačke’. Njezino bolno razdoblje traje već nekoliko mjeseci tijekom kojih je prošla kroz iznenadni krah desetogodišnjeg braka.

– Molim vas, shvatite me. Ne mogu sada o tome govoriti. Moram o svemu dobro razmisliti – izjavila je za Jutarnji list potresena 39-godišnjakinja koju će u ulozi Maris Knego preko noći zamijeniti Ines Bojanić. Kuloarska nagađanja o odlasku omiljene glumice iz serijala ‘Zora dubrovačka’ potvrdili su i s Nove TV.

– Do promjene u castu ‘Zore dubrovačke’ došlo je radi produkcijskih razloga – poručuju s Nove TV, ne želeći reći kad se serija vraća na televizijske ekrane. Dogodit će se to, kažu, uskoro.

Brojni sugovornici bliski setu hit-sapunice ističu kako se Radman nalazi u iznimno delikatnom životnom razdoblju. Prije nekoliko mjeseci izbačena je sa snimanja srpske serije ‘Sinđelići’, u kojoj je imala jednu od glavnih uloga, a nedavno je prošla i kroz krah braka sa svojim dugogodišnjim partnerom, tri godine starijim njemačkim scenografom Timom Pannenom. Trenutno se nalazi u obiteljskoj vikendici u Podravini.

Inače, ‘Zora dubrovačka’ prestala se prikazivati krajem prosinca, a Nova TV nikad nije objasnila zašto su uzeli stanku u snimanju. Demantirali su kuloarska nagađanja da se serija zapravo ugasila zbog iznimno velikih troškova. Tvrdili su da to nije istina i da im na kraj pameti ne pada ugasiti seriju koju je publika, kako ističu, iznimno dobro prihvatila.

Prema podacima o gledanosti, u zadnjem tjednu 2013. serija je držala četvrto mjesto, no nije uspjela dostići uspjeh lanjskog hita, ‘Larinog izbora’.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist