Natrag
25.4.2019 22:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

Valamar traži animatore

18.1.2012 @ 12:57 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Turistička grupacija Valamar u sezoni 2012. zapošljava 50-ak mladih, komunikativnih ljudi na poslovima animatora u hotelima, kampovima i apartmanskim naseljima u Istri, Krku, Pagu i Dubrovniku.

U osam hrvatskih gradova u razdoblju od 18. siječnja do 3. veljače održat će se audicije za sve zainteresirane kandidate. Audicija u Dubrovniku planirana je za 24. siječnja u 10 i 13 sati u prostorima Dubrovnik – Babin kuka na adresi Dr. Ante Starčevića 45. Kako navode iz Valamara traže se komunikativne osobe od 18 do 35 godina, koje dobro vladaju barem jednim stranim jezikom, a odlikuje ih kreativnost, uslužnost, snalažljivost i vještine rada u timu.

Nakon audicije novi Valamarovi animatori u ožujku prolaze specijalizirane seminare, kako bi od svojih iskusnijih kolega i trenera naučili poslove animatora te se što bolje pripremili za turističku sezonu, koja počinje već krajem ožujka. U Valamaru svake sezone radi ukupno 130 animatora na programima dječje, sportske, dnevne i večernje animacije.

– Zanimljiv je podatak da se u ovoj grupaciji, unatoč snažnoj konkurenciji, posljednjih godina bilježi visok postotak povrata animatora, iznad 50 posto, što je izvrstan trend imajući u vidu sezonski karakter posla i najčešće studentski status animatora. Rezultat je to kvalitetnog odnosa prema zaposlenicima, pozitivne radne atmosfere i općenito uvjeta rada u grupaciji Valamar – navode iz Valamara.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana