Natrag
19.4.2019 08:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

VALAMAR RIVIERA Otvoren natječaj za dodjelu donacija ‘Tisuću dana na Jadranskom moru’

14.4.2017 @ 18:14 Dulist Aktualno

Podijelite:

Valamar Riviera već četvrtu godinu za redom raspisuje natječaj ‘Tisuću dana na Jadranskom moru’, kojim će dodijeliti besplatna noćenja u okviru potpore projektima usmjerenima na rad s djecom.

Osiguravanjem besplatnog boravka na moru u jednom od svojih hotela, ljetovališta ili kampova, Valamar Riviera i ove godine pomaže djeci bez odgovarajuće obiteljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djeci s posebnim potrebama.

Natječaj je otvoren od 12. travnja do 23. travnja 2017., a uvjeti natječaja i prijavnica mogu se preuzeti s web stranice Valamar Rivijere. Sudionici natječaja mogu biti isključivo institucije, škole i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije 8. svibnja 2017. godine.

U protekle tri godine donirano je više od 3000 besplatnih noćenja s uslugom pansiona, te je više od 1000 djece i njihovih voditelja iz svih krajeva Hrvatske ljetovalo u Valamaru. Tako će i ove godine Valamar Riviera dodijeliti ukupno tisuću besplatnih noćenja u nekom od svojih 30 hotela i ljetovališta te 15 kampova.

‘Tisuću dana na Jadranskom moru’ provodi se u okviru Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja ‘Veliko srce Valamara’, kroz koji Valamar Riviera aktivno i kontinuirano podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici, brine o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te doprinosi razvoju kulture uzajamnosti. Ujedno, Valamar Riviera je početkom ove godine upravo za program ‘Tisuću dana na Jadranskom moru’ nagrađena s ‘Ponosom Hrvatske’ – prestižnom nagradom za humanitarna djela čije dobitnike biraju sami građani.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana