Zanimljivosti

Valamar Lacroma nominirana za turistički Oskar

Valamar Lacroma nominirana za turistički Oskar

Jedna od najuglednijih svjetskih turističkih organizacija, World Travel Awards, objavila je nominacije za najbolje europske destinacije, hotele, resorte, prijevoznike, agencije i druge turističke subjekte u 2012. godini.

Među nominiranima za priznanja koja se posljednjih 20 godina dodjeljuju najistaknutijima u turističkoj industriji po izboru putničkih agenata, tour operatera i javnosti, nalaze se i dva hotela grupacije Valamar – Valamar Lacroma Dubrovnik u kategoriji vodećeg hotela u Hrvatskoj i Valamar Riviera u Poreču u kategoriji vodećeg boutique hotela u Hrvatskoj.

Temeljem objavljenih nominacija, otvoren je i proces glasovanja putem web stranice  www.worldtravelawards.com, a domaćin svečanosti dodjele priznanja za područje Europe koje će se održati 31. kolovoza je Antalya u Turskoj. Svoj glas omiljenom hotelu može se dati do 16. lipnja 2013. godine do kada je glasovanje otvoreno za javnost te time podržati uspjeh hrvatskih turističkih bisera u svijetu.

Valamar Lacroma Dubrovnik jedan je od najboljih dubrovačkih hotela na poluotoku Babin kuk te nudi najvišu razinu usluga i sadržaja za one koji žele uživati u visokoj kvaliteti. Potpuno obnovljen, ovaj hotel je odabir putnika koji traže kvalitetno mjesto za opuštanje, ali i vodeći hotel za kongresni turizam u dubrovačkoj regiji s kapacitetom od 1.300 gostiju u kongresnoj dvorani.

Porečki hotel Valamar Riviera, obnovljen je prije dvije godine te je jedan od vodećih boutique hotela u Istri. Smješten na pitoresknoj porečkoj rivi, namijenjen je parovima i mladim obiteljima.

Oba hotela su posjetitelji poznatog svjetskog turističkog portala TripAdvisor svrstali među 25 vodećih hotela u Hrvatskoj. Gosti su prilikom ocjenjivanja hotela naveli kako im je u dubrovačkoj Valamar Lacromi odlična atmosfera, a njih gotovo 60 posto uslugu je ocijenilo izvrsnom ocjenom.

Većina gostiju bili su parovi i obitelji s djecom. Porečki hotel Valamar Riviera najbolji je od 33 porečka hotela prema mišljenju posjetitelja TripAdvisora. Njih 50 posto ocijenilo je hotel izvrsnim, a gotovo 35 posto s ocjenom vrlo dobar.

World Travel Awards se dodjeljuju od 1993. godine sa svrhom pronalaženja i nagrađivanja subjekata koji klijentima pružaju vrhunsko iskustvo te kvalitetom potiču na natjecanje u izvrsnosti. Priznanje World Travel Awards smatra se najvišim postignućem i najboljom preporukom koju pojedini turistički proizvod može dobiti stoga nije ni čudo što ga nazivaju svjetskim turističkim Oscarom.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist

OŠ LAPAD TREBA VAŠU POMOĆ Obogatimo boravak učenika u knjižnici

Dulist

GLASAJTE ZA OŠ GRUDA Pomozimo školarcima da obnove knjižnicu

Dulist