Natrag
22.2.2019 03:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

Valamar Lacroma nominirana za turistički Oskar

11.4.2013 @ 12:14 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Jedna od najuglednijih svjetskih turističkih organizacija, World Travel Awards, objavila je nominacije za najbolje europske destinacije, hotele, resorte, prijevoznike, agencije i druge turističke subjekte u 2012. godini.

Među nominiranima za priznanja koja se posljednjih 20 godina dodjeljuju najistaknutijima u turističkoj industriji po izboru putničkih agenata, tour operatera i javnosti, nalaze se i dva hotela grupacije Valamar – Valamar Lacroma Dubrovnik u kategoriji vodećeg hotela u Hrvatskoj i Valamar Riviera u Poreču u kategoriji vodećeg boutique hotela u Hrvatskoj.

Temeljem objavljenih nominacija, otvoren je i proces glasovanja putem web stranice  www.worldtravelawards.com, a domaćin svečanosti dodjele priznanja za područje Europe koje će se održati 31. kolovoza je Antalya u Turskoj. Svoj glas omiljenom hotelu može se dati do 16. lipnja 2013. godine do kada je glasovanje otvoreno za javnost te time podržati uspjeh hrvatskih turističkih bisera u svijetu.

Valamar Lacroma Dubrovnik jedan je od najboljih dubrovačkih hotela na poluotoku Babin kuk te nudi najvišu razinu usluga i sadržaja za one koji žele uživati u visokoj kvaliteti. Potpuno obnovljen, ovaj hotel je odabir putnika koji traže kvalitetno mjesto za opuštanje, ali i vodeći hotel za kongresni turizam u dubrovačkoj regiji s kapacitetom od 1.300 gostiju u kongresnoj dvorani.

Porečki hotel Valamar Riviera, obnovljen je prije dvije godine te je jedan od vodećih boutique hotela u Istri. Smješten na pitoresknoj porečkoj rivi, namijenjen je parovima i mladim obiteljima.

Oba hotela su posjetitelji poznatog svjetskog turističkog portala TripAdvisor svrstali među 25 vodećih hotela u Hrvatskoj. Gosti su prilikom ocjenjivanja hotela naveli kako im je u dubrovačkoj Valamar Lacromi odlična atmosfera, a njih gotovo 60 posto uslugu je ocijenilo izvrsnom ocjenom.

Većina gostiju bili su parovi i obitelji s djecom. Porečki hotel Valamar Riviera najbolji je od 33 porečka hotela prema mišljenju posjetitelja TripAdvisora. Njih 50 posto ocijenilo je hotel izvrsnim, a gotovo 35 posto s ocjenom vrlo dobar.

World Travel Awards se dodjeljuju od 1993. godine sa svrhom pronalaženja i nagrađivanja subjekata koji klijentima pružaju vrhunsko iskustvo te kvalitetom potiču na natjecanje u izvrsnosti. Priznanje World Travel Awards smatra se najvišim postignućem i najboljom preporukom koju pojedini turistički proizvod može dobiti stoga nije ni čudo što ga nazivaju svjetskim turističkim Oscarom.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana