Natrag
19.2.2019 22:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Valamar Lacroma među 100 najboljih u svijetu

25.7.2012 @ 10:09 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Najveći kongresni hotel u dubrovačkoj regiji, Valamar Lacroma Dubrovnik ovogodišnji je dobitnik TUI Holly 2012, najprestižnije nagrade koju dodjeljuje TUI Njemačka,

jedan od najvećih svjetskih turoperatora.

Ovom se nagradom Valamarov hotel svrstao među 100 najboljih hotela u svijetu u kojima odsjedaju TUI-jevi gosti. Valamar Lacroma Dubrovnik treći je Valamarov hotel koji je osvojio ovo značajno priznanje.

TUI je nagradu ustanovio 1994. godine, a dodjeljuje se isključivo na temelju iskazanog zadovoljstva gostiju u razdoblju od godine dana. Karolin Strüver, voditeljica poslovanja TUI-ja za Hrvatsku, Sloveniju i Crnu Goru, nagradu TUI Holly 2012 dodijelila je sinoć u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik predstavnicima Valamara; direktoru hotela Ivici Sabljiću te članovima Uprave Valamara Sandri Enders i Peteru Fuchsu, uz prisustvo zajedničkog partnera, Gorana Hrnića iz Gullivera.

Predajući nagradu Karolin Strüver istaknula je da TUI i Valamar veže dugoročno i uspješno partnerstvo.
– Valamarovi hoteli zadovoljavaju visoke međunarodne standarde kvalitete hotelskih usluga koje korisnici naših usluga zahtijevaju. Zadovoljstvo nam je predati našu nagradu jednom od najboljih hrvatskih hotela – izjavila je Strüver.

– Svi zaposlenici grupacije Valamar, na čelu s direktorom i zaposlenicima nagrađenog hotela, veoma su počašćeni dobivanjem ovako značajnog priznanja. Izuzetno nam je drago da su gosti našeg dugogodišnjeg partnera TUI-ja prepoznali vrhunsku uslugu u našem hotelu. Ova nagrada bit će nam dodatni poticaj i obveza u kontinuiranom podizanju kvalitete usluge i održavanju njezine visoke razine – rekao je Peter Fuchs, predsjednik Uprave Valamara.

Valamar Lacroma Dubrovnik jedan je od tri hrvatska hotela koji su nedavno dobili prestižnu oznaku kvalitete Q od Ministarstva turizma. Hotel u ovoj godini nosi i prestižni certifikat izvrsnosti TripAdvisora, a od cerfikata kvalitete primjenjuje standarde HACCP, ISO 9001 i 14001 i "Prijatelj okoliša".

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana