Natrag
21.3.2019 13:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

UZ MEĐUNARODNI DAN PISMENOSTI RITovci donirali knjige OŠ Cavtat i Klubu 65+

17.9.2018 @ 13:59 Dulist Županija

Podijelite:

Američki koledž RIT Croatia je u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana pismenosti, 8. rujna, 2018., organizirao akciju doniranja knjiga za potrebe školske knjižnice Osnovne škole Cavtat i Kluba 65+, koji djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik.

U akciju doniranja knjiga bili su uključeni diplomanti, studenti, profesori i osoblje RIT Croatia, kao i svi zainteresirani građani koji su se htjeli pridružiti donacijama.

Nakon akcije, predstavnici RIT Croatia uručili su prikupljene knjige navedenim institucijama. U ime Osnovne škole Cavtat donaciju su preuzele Ivana Miletić, knjižničarka u Osnovnoj školi Cavtat te ravnateljica Kate Kukuljica, koja je tom prigodom izrazila zahvalnost na primljenoj donaciji te komentirala kako se skupilo predivnih knjiga za sve uzraste.
U ime Kluba 65+ donaciju je preuzela Katarina Miklej, volonterka u Crvenom križu.
-Klub 65+ program je Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik kojeg provodimo od 2015. godine. Klub okuplja više od 250 osoba starije životne dobi, te vjerujemo kako će ova donacija knjiga komplementirati naše aktivnosti – poručio je Živko Šimunović, ravnatelj Gradskog društva Crveni križ Dubrovnik.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana