Grad

UZ DAN BRANITELJA Provjerite gdje će sve biti na snazi zabrana prometovanja

U sklopu organizacije programa obilježavanja Dana dubrovačkih branitelja 2019. godine, u vrijeme ceremonije preimenovanja Ulice Stjepana Cvijića u Ulicu Janka Bobetka, koja će uključivati i svečani mimohod postrojbi iz Domovinskog rata od navedene ulice do Pila, dana 6. prosinca 2019. u vremenu od 14.00 do 17.30 sati, vrijedit će zabrana prometovanja vozila u Gradu Dubrovniku na način da se :

1. Zabranjuje prometovanje ulicama:

• Ulica S. Cvijića od raskrižja s Ulicom A. Hebranga u dužini od 300 metara (do kbr.14)
• Ulica Andrije Hebranga, od raskrižja s Ulicom S. Cvijića do raskrižja s Ulicom V. Nazora,
• Zagrebačka ulica u ukupnoj dužini,
• Iza Grada (od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom do Pila).

Od zabrane se izuzimaju interventna vozila.

Ujedno se mole građani da dana 6. prosinca 2019. godine od 6,00 sati do završetka ceremonije preimenovanja Ulice S. Cvijića u Ulicu Janka Bobetka, svoja vozila ne parkiraju u zoni zatvaranja za promet ove ulice.

Istog dana, sklopu organizacije programa obilježavanja Dana dubrovačkih branitelja, u vrijeme koncerta Marka Perkovića Thompsona, vrijedit će zabrana prometovanja u zoni oko povijesne jezgre Grada u vremenu od 18 sati na dan 6. prosinca 2019. do 1.00sati na dan 7. prosinca 2019. na način da se :

1. Zabranjuje prometovanje ulicama:

• Zagrebačka (od Javne garaže do Vatrogasaca), u slučaju popunjavanja Javne garaže zabrana se odnosi od križanja na Ilijinoj Glavici
• Petra Krešimira IV (od križanja kod Vatrogasaca do križanja s Ulicom F. Supila),
• Frana Supila (od križanja s Ulicom Petra Krešimira IV do Ploča),
• Iza Grada (od Ploča do Pila),
• Ulicom Branitelja Dubrovnika (od Pila do križanja kod Doma zdravlja),

2. Od zabrane se izuzimaju vozila javnog gradskog prijevoza (autobusi i autotaksi vozila), autobusi turističkih agencija, interventna vozila i vozila s posebnom dozvolom.

3. Za izlazak iz zone zabrane prometa vozila mogu bez ograničenja prometovati ulicama u smjeru Državne ceste br. 8, odnosno preko Pila prema Boninovu.

4. Dozvole za prometovanje u izuzetnim slučajevima izdavat će Upravni odjel za promet Grada Dubrovnika.

5. Dozvole za prometovanje izdaju se u Upravnom odjelu za promet Grada Dubrovnika, na adresi Ćira Carića 3, zaključno s danom 6. prosinca (petak) 2019. godine do 11:00 sati.

Pročitajte još

‘DA SE NE ZABORAVI’ Obilježavamo 29. obljetnicu napada na grad

Dulist

CIJENE ZAKUPA ‘PADALE’ I ZA 90 POSTO Pod teretom krize u Gradu otkazana samo dva poslovna najma

Iva Dedo

VRHOVNI SUD RH ODLUČIO Otkaz djelatniku Libertasa zbog taksiranja je zakonit

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija