Grad

UVALA LAPAD Nakon tri dana Vodovod pustio vodu Kraljeviću

Vodovod je jučer popodne otvorio priključak za vodu i uspostavio normalnu opskrbu ugostiteljskog objekta u vlasništvu tvrtke Magros Vedrana Kraljevića u Uvali Lapad.

– Vodovod nam je vratio vodu nakon konzultiranja svojih odvjetnika. Mi smo im prikazali svu dokumentaciju i to im je očito bio dovoljan dokaz da nam vrate vodu. Očekujem poštivanje pravne države jer ovo sve što se događa nikome ne treba – kazao nam je Kraljević.

Podsjetimo kako je Vodovod od ponedjeljka popodne špine u Uvali držao suhima, a dan kasnije Kraljević je nabavio ogromni kanistar, zbog kojeg je došlo do spora na lokaciji objekta. Teo Barbir, predstavnik novog koncesionara, tvrtke Dubrovački zalasci sunca, zapriječio je potom pristup vatrogasnoj cisterni, a sanitarna inspektorica potom dozvolila korištenje ‘alternativnog izvora pitke vode’.

Kraljević tvrdi da je još uvijek zakoniti koncesionar i da nikad sa Dubrovačko-neretvanskom županijom nije raskinuo ugovor, a s druge strane tvrtka Dubrovački zalasci sunca sa Županijom ima freško potpisan koncesijski ugovor.

Pročitajte još

Obnovljen sportski teren na Gorici svetog Vlaha

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ovako će izgledati Sanitatova garaža s 400 mjesta u Starčevićevoj ulici

Dulist