Natrag
25.4.2019 16:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

UVALA LAPAD Nakon tri dana Vodovod pustio vodu Kraljeviću

30.7.2015 @ 10:07 Dulist Grad

Podijelite:

Vodovod je jučer popodne otvorio priključak za vodu i uspostavio normalnu opskrbu ugostiteljskog objekta u vlasništvu tvrtke Magros Vedrana Kraljevića u Uvali Lapad.

– Vodovod nam je vratio vodu nakon konzultiranja svojih odvjetnika. Mi smo im prikazali svu dokumentaciju i to im je očito bio dovoljan dokaz da nam vrate vodu. Očekujem poštivanje pravne države jer ovo sve što se događa nikome ne treba – kazao nam je Kraljević.

Podsjetimo kako je Vodovod od ponedjeljka popodne špine u Uvali držao suhima, a dan kasnije Kraljević je nabavio ogromni kanistar, zbog kojeg je došlo do spora na lokaciji objekta. Teo Barbir, predstavnik novog koncesionara, tvrtke Dubrovački zalasci sunca, zapriječio je potom pristup vatrogasnoj cisterni, a sanitarna inspektorica potom dozvolila korištenje ‘alternativnog izvora pitke vode’.

Kraljević tvrdi da je još uvijek zakoniti koncesionar i da nikad sa Dubrovačko-neretvanskom županijom nije raskinuo ugovor, a s druge strane tvrtka Dubrovački zalasci sunca sa Županijom ima freško potpisan koncesijski ugovor.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana