DuList IN

UTRKA ZA MISS UNIVERSE HRVATSKE Dubrovkinja Zrinka Ćorić bori se za prestižnu titulu

UTRKA ZA MISS UNIVERSE HRVATSKE Dubrovkinja Zrinka Ćorić bori se za prestižnu titulu

Za nekoliko dana, točnije 13. ožujka, jedna od 17 djevojaka koje su ušle u uži izbor postat će najljepša Hrvatica te će kući ponijeti prestižnu titulu Miss Universe Hrvatske 2020.

Uz ljepotice koje dolaze iz svih krajeva Hrvatske jedna je i iz Dubrovnika. Radi se o mladoj Zrinki Ćorić. Upravo s njom DuList je razgovaro prije dvije godine kada bila izabrana za hrvatsku predstavnicu na Fashion TV Model Awards. Tada je s nama podijelila kako je došla do svijeta modelinga.

– Pa sama sam donijela tu odluku, nitko me nije nagovarao. Već dvije godine agencije su mu nudile razne ponude za posao. Tada se nisam osjećala spre­mnom, već premladom pa sam ih uglavnom odbijala. Sada kada mogu to ozbiljno shvatiti mislim da je pravo vrijeme. Gledam na to kao svoj drugi posao, jer ipak mi je škola na prvom mjestu. No, ne mogu puno pričati o tome budući da sam tek počela s tim poslom. Definitivno je više od onoga što sam očekivala. Mislim da će biti teško i burno, ali kao i svaki drugi posao ako ga voliš i želiš raditi koliko god da ti je težak, ako si uporan sve će se posložiti i uživat ćeš u njemu. Ne znam koliko se mogu vidjeti u tom svi­jetu, takav život zahtjeva puno odrica­nja i puno stege. Moraš se tome posve­titi kompletno, trenirati, učiti, vježbati, paziti na prehranu i svaki dan raditi na tome da budeš što bolji – ispričala nam je tada Čorić.

FOTO: Samo Mervar za Miss Universe Hrvatske/PR

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist