Natrag
22.4.2019 06:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

USKRŠNJI BLAGDANI Pripremite se na gužve i pojačane kontrole

14.4.2017 @ 17:08 Dulist Aktualno

Podijelite:

Kao i proteklih godina i ovog se vikenda, uoči i tijekom uskršnjih blagdana, očekuje povećanje prometa na cestama kao i pojačan promet na graničnim prijelazima na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Najveća gustoća prometa očekuje se na glavnim prometnicama i cestovnim graničnim prijelazima danas tijekom poslijepodnevnih sati, sutra u prijepodnevnim satima te u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima.

Kako bi se osiguralo što sigurnije i protočnije odvijanje prometa, policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske će poduzimati pojačane aktivnosti u koje će uključiti maksimalno raspoloživ broj policijskih službenika, a posebna pozornost posvetit će se sigurnosti u cestovnom prometu i maksimalnoj protočnosti putnika i vozila preko graničnih prijelaza.

Svjesni činjenice da su aktivnosti policije samo jedan od čimbenika kojima se može utjecati na smanjenje broja prometnih nesreća, ovim putem pozivamo sve sudionike u prometu na poštivanje prometnih propisa i međusobno tolerantno ponašanje, a posebno apeliramo na sve vozače da prilagode brzinu kretanja vozila uvjetima na kolniku i da poštuju ograničenja brzine.

Najugroženije sudionike u prometu – pješake, motocikliste i vozače mopeda pozivamo na pridržavanje zakonskih propisa, a ostale sudionike u prometu na njihovo uvažavanje.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana