Vaše vijesti

Uskrsne radosti vjernih čuvara baštine

U OŠ Lapad radost Uskrsa osjeća se već danima, a naročito su u brojnim radionicama aktivni učenici od 1.- 4. razreda, sa svojim učiteljicama, ali i mamama i tatama.

Ovi vjerni čuvari baštine, već danima pletu pomice, pengavaju jaja, izrađuju male zečiće od različitih meterijala, a svladali su i tehniku decoupage. U svladavanju ovih zahtjevnih tehnika, učenicima su puno pomogle i njihove none, koje su i same sudjelovale u nastanku ove uskrsne lapadske bajke. Pozornost plijene i jaja, koja su ukrašena konavoskim vezom, koje su učenici sami izvezli na radionicama  Malih vezilja. Veselo je bilo u svim radionicama, a svoje uratke učenici su ponosno izložili u školskome holu, doprinijevši uskrsnom ugođaju u našoj Školi. Osim što su uspjeli pokazati svoju kreativnost, oni su zavrijedili i epitet vjernih čuvara baštine, na koju smo svi u lapadskoj školi ponosni i koju ljubomorno čuvamo.

Sanja Gašparović / OŠ Lapad

 

Pročitajte još

MARKO MUJAN Vrući vrh koruptivne sante leda i u Dubrovniku

Dulist

PRIZNANJE BREKO KUSTURA Dala doprinos na ponovnom otkrivanju vrijednosti glazbe fra Bernardina Sokola

Dulist

U MOKOŠICI Autobus ušao u pogrešnu traku, jedva se ‘izvukao’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija