DuList IN

USKORO U VALAMARU Sajam namještaja – trendovi u uređenju hotelskih prostora

Prvi sajam namještaja za ure­đenje hotela, restorana i privatnog smještaja, Design District u hotelu Valamar Lacroma od 21. do 23. studenog. Manifestaciju organi­zira udruženje Hrvatski interijeri i na njoj su, osim interijera i namještaja, zastupljene i teme poput arhitekture i investicija.

Organizator se pobrinuo da na speci­jaliziram stručnim događanjima okupe velika imena iz svijeta investicija, arhi­tekture i hotelijerstva i oni su jamstvo da će i taj dio priredbe biti po mnogo­čemu poseban.

Više desetaka domaćih i svjetskih brendova namještaja i opreme na pro­storu od oko 1200 metara kvadratnih prikazuje posljednje trendove u ure­đenju hotelskih i ostalih javnih i pri­vatnih prostora. Ovo je prava prilika za poslovne razgovore i susrete kakvi se rijetko mogu dogoditi u regiji jer je na Sajmu prisutan zaista veliki broj interesnih skupina iz navedenih pod­ručja. Izlagači iz zemalja u okruženju svojim proizvodnim programima oda­šilju snažnu poruku o mogućnostima industrije proizvodnje namještaja i proizvoda za uređenje interijera.

Radno vrijeme sajma je od od 10:00 do 19:00 sati, a ulaznica uz prijavu je besplatna. Prijaviti za besplatan ulaz na ovo izuzetno događanja možete se putem službene web stranice.

Za sve koji uređuju apartmane, hotel ili drugi turistički, poslovni ili privatni prostor, Design District je prava prilika da u Dubrovniku, na jednom mjestu dobiju kompletnu uslugu od projekti­ranja do uređenja prostora ključ u ruke.

Pročitajte još

DAN IZ SNOVA Vjenčanja u Adriaticu postala su još ljepša!

Dulist

The New York Times uvrstio Hrvatsku na popis otvorenih zemalja za američke građane

Dulist

GUBITAK ENE JOŠ BOLI Lijepa Pelješka danas bi slavila 60. rođendan

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija