Natrag
24.4.2018 10:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Uskoro se uklanja korov i rupa u Hebrangovoj

12.6.2012 @ 15:12 Ana Prohaska Aktualno
3;3

Podijelite:


Još jedna primjedba koju su nam poslali naši sugrađani vezana je za nepokošeno bilje i rupe u asfaltu u Ulici Andrije Hebranga, ispred ex Postaje prometne policije.

Naime kod sindikata pomoraca od loze i drugog bilja se skoro ne može prolaziti pločnikom, tu su i rupe na asfaltu ispred dviju manjih nebodora, kao i nakrivljeni pločnik.

Iz gradske uprave odgovoreno nam je kako će se u Ulici Andrije Hebranga ispred ex Postaje prometne policije po nalogu Komunalnog redarstva u vrlo kratkom roku ukloniti sav korov i granje, a rupa na kolniku ispred dvije zgrade poviše RK Srđ će biti sanirana do kraja ovoga tjedna.

 

Ukoliko i Vi imate sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, slobodno nam pišite na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/ 350 – 670, rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana