Natrag
21.2.2019 15:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Uskoro buvljak art studija PRSA

1.5.2013 @ 9:25 Mia Njavro dulist IN
2;2

Podijelite:

Buvljak art studija PRSA iz Dubrovinka održat će se 4. i 5. svibnja u Art radionici Lazareti od 11 do 18 sati. 

– Već duže vrijeme cure iz art studia PRSA mozgaju na koji način ponovno pokrenuti započeti projekt art studija PRSA, pogotovo s obzirom na to da su nas više puta pitali gdje biste uživo mogu vidjeti naš rad. Bez obzira sto internet prodaja funkcionira nedostaje nam druženje i interakcija. Odlučili smo zato za početak krenuti sa sajmovima rukotvorina kako biste i dalje bili upućeni u naš rad na način da možete uživo vidjeti i isprobati naše kotvorine. Uz to nam je velika želja pokrenuti tradiciju malih buvljaka koji bi bili isprepleteni sa sajmovima, tako da možete naci i svakojake unikatne i zanimljive stvarčice poput starog namještaja, antikviteta, second-hand odjeće, nakita i slično – ističu cure iz studija PRSA.

Osim četiri začetnice projekta art studia PRSA u goste će se zvati i drugi umjetnici i dizajneri kako bi obogatili ovaj događaj.

Ovaj vikend izlagat će Petrunjela 5re, Rhubin, Zjena, ekipa iz EarthOn!, Anamarija Obradović, Stephanie Milina i Dalia Herceg.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana