Grad

USKOK U ODJELU ZA NEKRETNINE? ‘Određene institucije se motaju po Gradu’

Čini se kako su glasine o tome kako je USKOK bio jutros u gradskoj upravi istinite. Naime, takva neprovjerena priča dobila je gotovo službenu potvrdu kada su se na tu temu na sjednici Gradskog vijeća sukobili Andro Vlahušić i vijećnik HDZ-a Marko Potrebica.
Potrebica je u kritici Vlahušiću rekao kako onzna koje se sve institucije ‘motaju po gradu’, te kako će se možda ponovno ići u prijevremene izbore.

Gradonačelnik Vlahušić se referirao na te navode te upitao odakle mu takve informacije.

-Meni su upravo prijetili ‘hapšenjem’? Kako drugačije protumačiti ove navode gospodina Potrebice. Zanima me koje to institucije govore gospodinu Potrebici takve stvari. Današnja sjednica nije o proračunu nego o Andru Vlahušiću. Mogli smo ovaj tjedan sve usvojiti, ali čekalo se vidjeti što će biti u državi, a nakon toga su se očito te institucije najavile gospodinu Potrebici. Ja se ne bojim, ali prijetnja je ozbiljna, kao što je bila i druga prijetnja gradskog vijećnika koji je došao prijetiti mojoj kćeri pod prozor – rekao je Vlahušić te dodao kako i on ‘zna dosta stvari kao i to tko je kandidat koje stranke i koje sus institucije stigle u Grad’!

Mato Franković je rekao kako nije htio pitati o glasinama kako su danas u Grad stigle ‘određene institucije’, već kako je očekivao da Vlahušić to sam napravi.

-Gradonačelnik je od sebe napravio žrtvu i bacio spin – rekao je Franković.

Inače, prema još uvijek neprovjerenim navodima USKOK je navodno provjeravao Upravni odjel za nekretnine. Nije poznato što su točno tražili, no valja napomenuti kako se pod tim odjelom vodi i afera Revelin, kao i projekt obnove Lazareta.

Pročitajte još

U Dubrovniku otvoren konzulat Ruske Federacije

Dulist

‘OD JEDNOG DO DRUGOG KRUŽNOG TOKA’ Zagužvalo prema Pošti Lapad

Dulist

Osniva se Dječji vrtić Pčelica, privremena ravnateljica Dijana Brkić Hadžikadunić

Dulist