Natrag
25.6.2018 00:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ulaznice za “Anu u Gradu” u prodaji od četvrtka

13.6.2012 @ 14:10 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Ulaznice za koncerte drugog Festivala 'Ana u Gradu' bit će u prodaji od četvrtka, 14. lipnja. Festival „Ana u Gradu“ ove godine će se održati od 21. do 24. lipnja i donosi 4 koncerta.

Prigodno ga otvara koncert pod nazivom Pozdrav ljetu uz izlazak sunca na Srđu, koji će započeti sa samim svitanjem u 5.00 sati ujutro. Ljeto će pozdraviti Ana Rucner na violončelu i vrsna hrvatska harfistica Marija Mlinar. Koncert koji otvara ovogodišnji Festival poklon je građanima i posjetiteljima Dubrovnika, te je ulaz besplatan.

Slijede dva koncerta klasične glazbe u Kneževom dvoru, 22. lipnja kada je na rasporedu

Večer ljubavne poezije gdje će uz Anu Rucner nastupiti u ulozi naratora ugledni hrvatski
glumci Milka Podrug Kokotović, Anja Šovagović Despot, Boris Miholjević, uz potporu plesnog para Gorana Šimonjia i Tene Žepec. Dan kasnije, 23. lipnja održava se koncert pod nazivom „U ritmu tanga“, u izvedbi Ane Rucner, gudačkog kvarteta Rucner, te bračnog para Soave.

Sve završava koncertom na Babinom kuku, u prostoru bivšeg disco cluba Divinae Follie, izvedbom klasike, rocka i cross over skladbi gdje će Ana Rucner nastupiti uz mnoštvo gostiju. Koncertu će prisustvovati studenti glazbene akademije u Zagrebu na čelu sa gudačkim kvartetom Rucner, Mario Rucner na violi, FA Linđo, klapa Subrenum, Srebrna krila, a sve pod dirigentskom palicom Thomasa Buritcha. Završni koncert festivala je također poklon građanima i posjetiteljima Dubrovnika te će ulaz biti slobodan.
 
Ulaznice za koncerte po cijenama od 80,00, 150,00 kn te 40,00 kn za stajanje mogu se kupiti putem internet sustava www.ulaznice.hr, u Tisak Media Centru na Pilama te u agenciji Dubrovnik PartneR.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana