Natrag
25.4.2019 16:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

UDRUGA RODA POZIVA Ne propustite dvije zanimljive radionice!

19.4.2017 @ 18:25 Dulist Grad

Podijelite:

Sljedeći tjedan udruga RODA – Roditelji u akciji održat će dvije radionice za trudnice i njihove partnere.

U ponedjeljak 24. travnja 2017. u 17 sati u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku održat će se radionica o dojenju. Predviđeno trajanje je 2 sata. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.

U utorak 25. travnja 2017. u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu. Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji. Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

Zbog ograničenog broja polaznica/ka molimo da se prijavite na telefon: 099 536 1054. Možete se prijaviti i putem e-maila: dubrovnik@roda.hr ili naših Facebook stranica RODA Dubrovnik.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na Facebook stranicama – RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA – Roditelji u akciji.

Radionice su besplatne!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana