DuList IN

Udruga DART organizira ‘Sedam dana Lokruma’

Udruga DART za sve zaljubljenike rekreacije u prirodi organizirala je program ‘Sedam dana Lokruma’ koji započinje u subotu, 20. travnja. Za čitavog tjedna sudionicima je osiguran besplatan prijevoz.

Prvog dana na repertoaru je uskršnja radionica pod nazivom ‘Uskrsle uskršnje želje’. Na sam Uskrs slijedi nastavak izložbe u trajanju pod naslovom ‘Od Aga do agore’ u Galeriji Artur na kojoj će biti predstavljeni portreti Dubrovčana koje su im gradske familije posudile za tu prigodu. Udarni dan je na Uskrsni ponedjeljak kada će članovi udruge odjeveni u renesansne kostime organizirati objed za sudionike. U utorak, 23. travnja na Lokrum dolaze gosti iz Suđurđa te će se i predstaviti obrt ‘Bonita’, vlasnici uljare i nedavno pokrenutog postrojenja za preradu rogača. O ostatku programa zainteresirani će biti obaviješteni na vrijeme.

Pročitajte još

DULIST VAS VODI NA KONCERT CLAPTONEA Imate li svoju ulaznicu i masku?

Dulist

‘NA FIJIJU NIŠTA NOVO’ HIR-ovci kao i inače zaokupljeni popravcima

Dulist

IMPRESIVNE BROJKE Ljeto u Valamaru ove godine posjetilo 25 tisuća ljudi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija