Natrag
18.2.2019 19:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

U subotu Sajam i prodaja cvijeća

2.5.2013 @ 13:34 Ana Prohaska Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik organiziraju Sajam i prodaju cvijeća po promotivnim cijenama , u subotu 4. svibnja 2012. na Trgu pored Pošte Lapad, u vremenu od 8 do 17 sati.

Sajam je dio ovogodišnjih aktivnosti ekološko – edukativnog projekta Volim Hrvatsku – Volim Dubrovnik, a za cilj ima motiviranje sugrađana na uređenje vrtova, balkona i okućnica putem organizirane prodaje sadnica sezonskog cvijeća i trajnica po povoljnim cijenama.

Na subotnjem Sajmu cvijeća u Lapadu sudjelovat će  Vrtlar d.o.o.- Dubrovnik, Horting d.o.o.- Dubrovnik, Centar za rehabilitaciju Josipovac- Dubrovnik, Sveučilište u Dubrovniku , Zavod za mediteranske kulture Dubrovnik, Rasadnik Agrovrt – Metković, OPG Matea Merčep Trogir.
 
Stoga organizatori pozivaju sve sugrađane da posjete Sajam cvijeća u Lapadu i nabave sadnice, kako bi zajednički postigli da nam Grad bude uređeniji i ljepši.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana