Županija

U Srebrenom postavljen ‘kartozid’ Župe dubrovačke

U četvrtak, 23. svibnja i službeno je predstavljen tzv. kartozid u Općini Župa dubrovačka postavljen u Srebrenom na šetnici između zgrade Općine i Hotela Sheraton.

Njegove dimenzije su 4×3 metra, a sastoji se od dva prikaza, digitalne ortofotokarte u mjerilu 1:2000 i topografske karte u mjerilu 1:12500. U ime Državne geodetske uprave kartozid su predstavili ravnatelj Državne geodetske uprave dr. sc. Damir Šantek, dipl. ing. geod. i pročelnica Područnog ureda za katastar Dubrovnik Katja Bego, dipl. ing. geod. Događanju su ispred Općine Župa dubrovačka prisustvovali općinski načelnik Silvio Nardelli te pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Jure Marić. Načelnik se posebno zahvalio ravnatelju Državne geodetske uprave koja je financirala izradu i postavljanje kartozida te općinskom Komunalnom društvu na brzom izvođenju pripreme za postavljanje kartozida koji već od postavljanja privlači pažnju i lokalnog stanovništva i posjetitelja.

Pročitajte još

ŽUPAN: Očekujemo da radovi na pristupnim cestama prate izgradnju Pelješkog mosta

Dulist

U SRCU EUROPSKE UNIJE 28 mladih iz županije na stručnoj praksi u Bruxellesu

Dulist

U ČETVRTAK U Konavlima zamagljivanjem protiv komaraca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija