Aktualno

U petak je u Gradu bilo više od 12 tisuća turista, najviše iz Ujedinjenog Kraljevstva

Prema sustavu za prijavu i odjavu turista eVisitor, u Dubrovniku je 7. kolovoza, boravilo 12 012 turista, što je 42 posto od turističkog prometa u odnosu na isti datum prošle godine. Na isti datum Dubrovnik je zabilježio 2 565 dolazaka, što je 33 posto od turističkog prometa u odnosu na 7. kolovoz 2019. Navedenog datuma, najbrojniji turisti su bili iz Ujedinjenog Kraljevstva, Hrvatske, Francuske, Njemačke, Poljske, Austrije, Ukrajine, SAD-a, Slovenije i BiH, ističu iz TZ-a grada Dubrovnika.

U razdoblju od 1. siječnja do 7. kolovoza evidentirano je 132 886 dolazaka, 15 posto prošlogodišnjeg turističkog prometa i 425 425 noćenja, 16 posto prošlogodišnjeg turističkog prometa u istom razdoblju. Top lista zemalja odakle je bilo najviše turista od 1. siječnja do 7. kolovoza: Hrvatska, Njemačka, Ujedinjena Kraljevina, BiH, Francuska, Poljska, SAD, Austrija, Belgija, Slovenija.

Pročitajte još

KOREKCIJA CIJENA OD PRIJE 10 GODINA Grobovi na Dupcu skuplji 15 posto

Dulist

NAUTILUS FEDERACIJA Omogućite smjene posade ili zaustavljamo brodove

Dulist

USKORO ZAVRŠAVA MORATORIJ Provjerite čeka li vas ovrha!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija