Natrag
19.2.2019 02:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

U nedjelju besplatna radionica branja smilja

20.6.2013 @ 18:51 Nikša Miletić dulist IN

Podijelite:

Udruga Škola poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu branja smilja.

''Dragi ljubitelji svega prirodnog, zdravog i autentičnog
udruga za očuvanje autentične ljepote i života sela, ŠKOLA iz Majkova, poziva vas 22.6.2013. od 6 do 12 sati na radionicu branja smilja,prvu u nizu od četiri, a to uključuje  meditaciju u zoru s pogledom na Elafite, živu aromaterapiju tijekom trajanja cijele radionice, samostalno maceriranje smilja i mogućnost izrade  1,5 litra macerata što je otprilike dovoljno za godinu dana njege kože, mogućnost marende u OPG-u Kraljević, a to znači da možete kušati divna jela ispod peke, svejedno koje ste prehrambene orijentacije. 1 litra hladno prešanog maslinovog ulja za maceriranje je 70kn.
Radionica je besplatna zahvaljujući Dubrovačko-neretvanskoj županiji, ali se potrebno predhodno najaviti. Obavezno ponijeti šešire i prazne boce, a vodu za piće ćemo napuniti na izvoru. Cijena marende odredit će se prema vašem izboru i narudžbi. Potvrdite molim telefonom svoj dolazak.
Kontakt telefon je 0955852924''

Program radionice:

5.00-5.30 mogućnost pijenje čaja u tišini
6.00 – 10.00 branje smilja
10.00-11.00 proces destilacije i mogućnost kupovine tradicionalnih proizvoda poput meda, rakije, kozijeg sira itd.
11.30 Marenda u OPG-u Kraljevići. OPG Kraljević u mogućnosti je pripraviti sva tradicionalna ali i vegetarijanska i veganska jela
 
 
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana